Bandırmaspor'dan tarihi çağrı

Bandırmaspor

‘‘Hedefi belirleyen bu maç değil, plaf off'lar olacak''


Bandırmaspor basın toplantısı paylaşan: f100002322995885

2. lig Kırmızı grupta Pazar günü kendi sahamızda oynayacağımız Ankaragücü karşılaşması için olağan dışı güvenlik önlemleri alındı.

Bu noktada oluşturulan ilçe güvenlik kurulu toplantısına katılan Bandırmaspor basın sözcüsü Can Gülmezgil, taraftara çağrı yönünde gerçekleştirdiği basın toplantısında hem Bandırmaspor’un hem de Ankaragücü’nün federasyon bazında aldığı cezai müidelerin son aşamasına gelindiğini bu karşılaşmada her iki takım taraftarından gelecek çirkin tezahüratların, Play Off’daki karşılaşmaların taraftarsız oynama cezası ile cezalandırılacaklarını söyledi.

Bandırmaspor Basın sözcüsü Can Gülmezgil gerçekleştirdiği basın toplantısında Bandırmaspor sevgisinin, takım ve arma aşkı için olması düşünülmesi halinde hiçbir taraftarın çirkin tezahürat ve fanatizm eylemde bulunmaması gerektiğinin altını çizerek, bu tür davranışlarda bulunan taraftarın Bandırmaspor’u seven değil renk ve armaya ihanet eden taraftar konumunda olacağını vurguladı.

Gülmezgil, yaptığı açıklamada Bandırmaspor- Ankaragücü karşılaşması için alınan güvenlik önlemleri içinde özellikle stada girişlerin Bandırmaspor taraftarları için sadece stadın batı bölümünden olacağını, Bordo beyazlı taraftarların Atatürk caddesini takiben kapalı spor salonunu geçmeyeceğini, ayrıca Korozman üzerinden stada ulaşılabileceğini vurgulayarak, Ankara’dan gelecek taraftarlar içinde stadın doğu bölümünü oluşturan 600 evler tarafından sahaya girilebileceğini söyledi.

Alınan her türlü güvenlik önlemlerine rağmen Bandırmaspor taraftarının kendilerine yardımcı olma çağrısında bulunan Gülmezgil, Pazar günü Ankaragücü ile oynanacak karşılaşmadaki hedeflerinin mutlak galibiyet olmakla birlikte alınacak her hangi bir sonucunda Play Off taki sonucu etkilemeyeceğini, oysa bu karşılaşmada alınacak her hangi bir cezanın Bandırmaspor’un büyük beklenti içinde bulunduğu play off taki müsabakalarını riske edeceğini vurguladı.

 

 



  • Pazartesi 24.8 ° / 11.7 ° Güneşli
  • Salı 25.3 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Çarşamba 30.7 ° / 12.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı